Tork produkter


Når tidens krav til bedre hygiejne skal opfyldes på vores arbejdspladser/offentlige institutioner (toiletter, køkkener og kontorer) er det ikke ligegyldigt, hvilke produkter der vælges. Undgå at samarbejdspartnere samt gæster springer toiletbesøgene over pga. uhygiejniske toiletter og for lange ventetider, for så oven i købet at gå glip af nogle begivenheder/engagementer man har betalt for.

CCS Skandisan kan leverer skræddersyet løsninger i form af Tork dispensersystemer, der kan fås i flere varianter til de enkelte arbejdspladser og offentlige institutioner. Med Tork Matic® i Elevation design giver en Touch-free dispenserfunktion som sikrer god håndhygiejne for alle brugere. Elevation dispensere har et funktionelt og moderne design, som passer flot ind i toilettets interiør. Med Tork Matic®Touchfree dispenser undgår man bakteriespredninger samt uhygiejniske toiletter og lange ventetider.

CCS Skandisan kan tilbyde løsninger for kunder, som står med elegante, luksuriøse lokaler i smukke, eksklusive omgivelser lige fra (hoteller, kontorer, ambassader m.m.) hvor kunder ikke går på kompromis med kvaliteten og hvor udseendet /design skal være i topklasse. Derfor kan vi tilbyde vores kunder Tork topmodel i elegant moderne og praktisk design i rustfrit stål. Dispenser der nemme at betjene og fremmer god håndhygiejne for alle brugere. Dispenser med anti-fingeraftryk coating, der er nemt at rengøre og bevarer det elegante udseende og sikrer en god brugeroplevelse.

 

Såfremt de vil høre mere om vores Tork produkter, er de mere end velkommen til at kontakte os